Συμμετοχή του Νηπιαγωγείου μας στο Θεσμό της Αριστείας 2013

YSM-255 1

Συμμετοχή του Νηπιαγωγείου μας στο Θεσμό της Αριστείας 2013

Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2012-2013 το Νηπιαγωγείο μας έλαβε μέρος στη δράση “Θεσμός Αριστείας και ανάδειξη καλών πρακτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση”, στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση” του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων. Περισσότερα για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα http://excellence.sch.gr/.
Στη δράση κατατέθηκαν συνολικά 1.035 έργα, από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο & Λύκειο). Ο τίτλος του έργου που κατέθεσε το E.M.E.D.O.F. ήταν “Χτίζοντας ένα γερό και υγιές σώμα και ο μαγικός – διαδραστικός – πίνακας” το οποίο συντόνισε η κα Ελένη Κοκκώνη και έφεραν εις πέρας η νηπιαγωγός Μαρία Στρατογιαννάκου και η Βασιλική Γαρταγάνη.
Το έργο κατετάγη στη θέση 249 επί του συνόλου των 1.035 συμμετοχών. Ειδικότερα, στο σύνολο των Νηπιαγωγείων που συμμετείχαν στη δράση το έργο κατετάγη στη θέση 11 ενώ στο σύνολο των Ιδιωτικών Νηπιαγωγείων που συμμετείχαν στη δράση το έργο κατετάγη πρώτο.

Share:

Πρόσφατα Άρθρα

PymHgdZxsRKIL3Diuy5aBun1ZUBqYmcCgRXxi3QT

Συμμετοχή του Νηπιαγωγείου μας στην Ευρωπαική Εβδομάδα Προγραμματισμού

codeweek-flyer-2021

Ευρωπαική Εβδομάδα Προγραμματισμού 2021

YSM-255 1

To Νηπιαγωγείο μας συνεχίζει το έργο του με τηλεκπαίδευση!

YSM-255 1

Κανονική λειτουργία της γραμματείας

This website uses cookies
to help improve your user experience.