Διάκριση και Πρόκριση στο Σκάκι

414-3

Διάκριση και Πρόκριση στο Σκάκι

Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 συμμετείχαν στο 8ο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού του Δήμου Αλίμου, τρείς απο τους μαθητές του E.M.E.D.O.F. απο το τμήμα των Νηπίων, η Λένια Γιάνναρου, Ελένη Καλέντζη και Σταύρος Κατράνης. Είχαμε μια μεγάλη επιτυχία ο Σταύρος βραβεύτηκε με το χρυσό μετάλλιο, κέρδισε κάνοντας 7 νίκες σε 7 αγώνες και κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία των Νηπίων, με αποτέλεσμα να προκριθεί στους τελικούς αγώνες της Αττικής.
Συγχαρητήρια σ’ όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους!
Ένα μεγάλο μπράβο στο νικητή και καλή επιτυχία στη συνέχεια!
Μετά την πρόκριση του, το Σάββατο 9 Απριλίου ο Σ. Κατράνης συμμετείχε στο 28ο Ατομικό Πρωτάθλημα Μαθητών-Μαθητριών Σκακιού Αττικής 2016 (Κατηγορία Νηπίων) όπου κατέλαβε την 4η θέση ανάμεσα σε 26 παίκτες απ’ όλη την Αττική και προκρίθηκε στο 28ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Μαθητών – Μαθητριών που διοργανώνεται απο τη Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία στη Χαλκιδική. Πίνακας Τελικών Αποτελεσμάτων
Θερμά συγχαρητήρια στον Σταύρο και στην οικογενειά του για την επιτυχία αυτή!
Για τη σημαντική αυτή επιτυχία συγχαίρουμε και το δάσκαλο του σκάκι, κο Νίκο Ζαχαρίου. Το νηπιαγωγείο μας είναι περήφανο καθώς φέτος είναι η πρώτη σχολική χρονιά που ξεκινήσαμε τα μαθήματα σκακιού σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.
 Από τη Διεύθυνση

414 (3)

Share:

Πρόσφατα Άρθρα

PymHgdZxsRKIL3Diuy5aBun1ZUBqYmcCgRXxi3QT

Συμμετοχή του Νηπιαγωγείου μας στην Ευρωπαική Εβδομάδα Προγραμματισμού

codeweek-flyer-2021

Ευρωπαική Εβδομάδα Προγραμματισμού 2021

YSM-255 1

To Νηπιαγωγείο μας συνεχίζει το έργο του με τηλεκπαίδευση!

YSM-255 1

Κανονική λειτουργία της γραμματείας

This website uses cookies
to help improve your user experience.