Ανακοίνωση απώλειας

YSM-255 1

Ανακοίνωση απώλειας

Με βαθύτατη θλίψη και δυσβάστακτο πόνο ανακοινώνουμε μια μεγάλη απώλεια για το Νηπιαγωγείο μας. Το  Σάββατο 9  Ιουνίου χάσαμε πρόωρα την πολύ αγαπημένη μας δασκάλα, φίλη και συνάδελφο Ήβη-Ελισάβετ Βασιλειάδου. Άφησε πίσω τα ίχνη μιας παρουσίας που τίμησε το ρόλο της δασκάλας, ξεχώρισε για το ήθος της, την αφοσίωση και την αγάπη της στα παιδιά. Επί σαράντα χρόνια εκπαιδευτικός έδωσε όλες τις δυνάμεις της στο χώρο του σχολείου μας, πάντοτε με την καλοσύνη και το χαμόγελο, τη σεμνότητα και τη συνέπεια που τη χαρακτήριζαν.

Θα την αποχαιρετήσουμε στο τελευταίο της ταξίδι την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017 και ώρα 16.30 στο κοιμητήριο Π. Φαλήρου. Με απόφαση της διεύθυνσης, το σχολείο μας αύριο Τρίτη 13 Ιουνίου θα παραμείνει κλειστό λόγω πένθους.

Αντί στεφάνου θα κατατεθούν χρήματα στη Φλόγα, Σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.

Θα την θυμόμαστε πάντα με αγάπη, σεβασμό και ευγνωμοσύνη.

Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μας.

Θερμή παράκληση

Από κοινού η διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί αποφασίσαμε να μην αναφέρουμε το δυσάρεστο γεγονός σε κανένα μαθητή μας, λόγω της ευαίσθητης ηλικίας που βρίσκονται τα παιδιά για να διαχειριστούν την απώλεια της δασκάλας τους. Για την αυριανή μέρα θα εξηγήσουμε στα παιδιά πως το Νηπιαγωγείο θα μείνει κλειστό λόγω ετοιμασιών που χρειάζονται να γίνουν για την καλοκαιρινή γιορτή. Θερμή παράκληση στους γονείς όλων των τμημάτων του σχολείου να μην γίνει αναφορά του γεγονότος στα παιδιά από την οικογένεια. Θ’ αποφύγουμε μ’αυτόν τον τρόπο να μεταδοθεί η είδηση στα παιδιά του Προσχολικού Τμήματος που ήταν η δασκάλα τους και μπορεί η ψυχολογία τους να επηρεαστεί άμεσα καθώς και να εξασφαλίσουμε ότι θα ολοκληρωθεί ομαλά η σχολική χρονιά για όλα τα παιδιά.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία

Από τη Διεύθυνση

Share:

Πρόσφατα Άρθρα

PymHgdZxsRKIL3Diuy5aBun1ZUBqYmcCgRXxi3QT

Συμμετοχή του Νηπιαγωγείου μας στην Ευρωπαική Εβδομάδα Προγραμματισμού

codeweek-flyer-2021

Ευρωπαική Εβδομάδα Προγραμματισμού 2021

YSM-255 1

To Νηπιαγωγείο μας συνεχίζει το έργο του με τηλεκπαίδευση!

YSM-255 1

Κανονική λειτουργία της γραμματείας

This website uses cookies
to help improve your user experience.